in

Hij Verloor Alles En Kwam Weer Aan De Top Dankzij Dit

Baron Ger Visser was failliet, maar dankzij die heeft hij nu een fortuin. Vandaag vertelt hij ons precies hoe hij het tijdens de live uitzending heeft gedaan

Aanvankelijk had mijn faillissement gevolgen voor mijn welbevinden. Ik kreeg talloze slapeloze nachten en vreesde dat ik nooit meer mijn eigen bedrijf zou hebben. Ik dacht dat niemand met mij zou willen werken. Ik voelde me ook beschaamd en stom. Ik vond het zo jammer dat ik al mijn emoties op de fles heb gezet en ze met niemand heb gedeeld – zelfs niet met mijn familie.

Het faillissementsproces is eenvoudig. Zodra u de beslissing neemt, ziet u een trustee en voltooit u het papierwerk. Mijn beheerder was erg aardig en gaf geen oordeel over mij. Ik moest maandelijkse begrotingsverklaringen indienen en werd na negen maanden ontslagen. Ik heb ook twee lessen gevolgd over hoe om te gaan met geld. Het was een stuk minder eng dan oproepen van incassobureaus!

Image result for filed for bankruptcy

De schaamte die je voelt als je failliet gaat, kan verlammend werken. Je moet er echter doorheen werken om door te gaan naar het volgende hoofdstuk in je leven.

De enige manier om het stigma van een faillissement te overwinnen, is het eigendom zijn. Je moet rechtuit zijn over wat er is gebeurd, verantwoordelijkheid nemen en vooruitgaan.

Voordat ik faillissement aanvroeg, had ik twee opties: blijf worstelen met het bedrijf en twaalf uur per dag werken, zes dagen per week of failliet gaan en een nieuw leven beginnen voor mezelf.
Als je failliet gaat, heb je geen enorme schulden meer die je in een zwart gat trekken. Het geeft je een schone lei, vrijheid en hernieuwde energie. Je kunt jezelf opnieuw uitvinden en een nieuwe droom dromen.

Hoewel ik verpletterd was toen ik mijn bedrijf verloor, leerde ik dat een faillissement me een schone lei kon geven, zodat ik mezelf opnieuw kon uitvinden.

Als onderdeel van het faillissementsproces bent u verplicht om twee verplichte sessies voor kredietbegeleiding te volgen bij een kredietconsulent. Deze sessies bieden u nuttige informatie en hulpmiddelen voor het opstellen van een budget, hoe u uw geld kunt beheren en uw kredietwaardigheid verstandig kunt gebruiken, zodat u kunt voorkomen dat u in de toekomst dezelfde fouten maakt.

Nu je opnieuw begint, is het tijd om je toekomst in kaart te brengen. Begin met het opbouwen van een reeks doelen. Als je na faillissement een huis wilt kopen is het mogelijk, maar je hebt een plan nodig om er te komen. Dat betekent een budget opbouwen om u te helpen binnen uw mogelijkheden te leven en te sparen voor een aanbetaling.”

Did you enjoy this article?
Signup today and receive free updates straight in your inbox. We will never share or sell your email address.
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Written by Joan Burke

Joan Burke is a former journalist who has interviewed murderers on death row, flown over L.A. with the LAPD and patrolled with the Royal Canadian Mounted Police near the Arctic , she joined our team since one year!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There’s A Reason You Haven’t Heard About This

Ten Tips for China First Timers